Rijschool Huizen | Rijschool Elegance Almere
  • Rijschool Huizen | Rijschool Elegance Almere
  • Rijschool Huizen | Rijschool Elegance Almere
  • 1
  • 2
  • 3

Rijschool Huizen

Rijschool Elegance is jouw rijschool voor als je rijles wilt in Almere, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Amsterdam en Hilversum. We zijn de elegantste rijschool van Huizen. Autorijlessen nemen doe je dus bij Rijschool Elegance. Vind je ook een prettige sfeer belangrijk in de auto? Vind je goed leren autorijden in een comfortabele en sportieve omgeving een voornaam iets? Gelijk een persoonlijke benadering? Dat zit je bij Rijschool Elegancestrong> goed! Rijschool Elegance vindt een goede verstandhouding tussen de leerling en instructeur belangrijk. Wij brengen zo het beste in iedere leerling naar buiten. Hierdoor verkrijg je effectief en snel je rijbewijs. Hierdoor leer je met veel zelfvertrouwen en plezier autorijden. We geven les op een luchtige en ontspannen manier.

Mijn naam is Marlon Abels, ik ben de rijinstructeur van Rijschool Elegance voor jou in Huizen. Sinds de startdatum in 2006 heb ik op het gebied van lesgeven de nodige ervaring opgedaan. Je hebt aan mij een rustige, gezellige rijinstructeur, en een grote liefhebber van auto’s. Ik vind dat elke les een gezellig moment moet zijn om jou zodoende het belangrijke papiertje te laten verkrijgen. Door mijn rustige uitstraling weten ook velen met faalangst bij mij voor hun rijexamen te slagen.

Slaag voor je roze papiertje bij Rijschool Elegance in Huizen

Wil jij ook in korte tijd voor je rijbewijs slagen en ben je op pad naar een professionele, betrouwbare, serieuze rijschool die kwaliteit levert, met als resultaat een uitstekende slagingskans, dan ben je bij mij aan het goede adres! Door een persoonlijke benadering, een gestructureerd lesplan en een goede aanpak zullen alle leerdoelen met de juiste instructiemethoden worden gehaald. Je gaat volgens plan het rijbewijs halen! Door met doelen te werken wordt je eerste slagingskans het hoogst! Je hoeft daarnaast ook minder lessen te volgen. Dus haal je rijbewijs voor minder geld. Slaag voor je roze papiertje in Huizen bij Rijschool Elegance.

Mijn streven is om voor iedereen een rijopleiding op maat te verzorgen. Ik geef rijlessen die volgens de laatste normen zijn afgeleid van de toets eisen van het CBR. Ik bied heel flexibele lestijden, zo kan je bij mij ook in het weekend lessen en tevens onder verscheidene weersomstandigheden. Bij Rijschool Elegance doe je het allemaal in Huizen en omgeving.

Rijschool Huizen : Je rijdt in een elegante en comfortabele BMW 320

Je lest bij Rijschool Elegance in Huizen en omgeving met plezier: je rijdt in een elegante, sportieve BMW met de nieuwste technieken aan boord! De BMW zorgt voor veilige en luxe comfortabele lessen in een auto met uitstraling. De BMW 3 serie staat gelijk aan rijplezier. Je ervaart tijdens je rijles in de BMW waar het merk BMW bekend om is: een sportief karakter, een krachtige uitstraling en de allerlaatste technologieën. Je krijgt alles binnen handbereik, jij staat centraal achter het stuur.

Rijschool Elegance geeft les in Huizen, Almere, 't Gooi, Flevoland, Muiden, Weesp, Lelystad, Bussum, Naarden, Eemnes en Harderwijk. We zijn een autorijschool met een groot percentage geslaagden. Bij ons staat klantvriendelijkheid, kwaliteit en service al jarenlang hoog aangeschreven. Je kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor onze plezierige rijlessen, of voor meer informatie.

Rijbewijs Almere Rijbewijs Bussum Rijbewijs Hilversum Rijbewijs Huizen Rijbewijs Laren Rijbewijs Naarden Rijschool Almere Rijschool Bussum Rijschool Hilversum Rijschool Huizen Rijschool Laren Rijschool Naarden

Les Pakketten Theorie Examen Praktijk Examen

Socialmedia

Rijschool Huizen | Rijschool Elegance Almere

  • Telefoon : 06 – 526 871 21
  • E-mail : info@rijschoolelegance.nl
Rijschool Huizen Rijschool Huizen Rijschool Huizen