Rijschool Almere | Rijschool Elegance Almere
  • Rijschool Almere | Rijschool Elegance Almere
  • Rijschool Almere | Rijschool Elegance Almere
  • 1
  • 2
  • 3

Rijschool Almere

Rijschool Elegance is jouw rijschool voor als je rijles wilt in Almere, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Amsterdam en Hilversum. We zijn de elegantste rijschool van Almere. Autorijlessen nemen doe je dus bij Rijschool Elegance. Vind je ook een prettige sfeer belangrijk in de auto? Vind je goed leren autorijden in een comfortabele en sportieve omgeving een voornaam iets? Gelijk een persoonlijke benadering? Dat zit je bij Rijschool Elegance goed! Rijschool Elegance vindt een goede verstandhouding tussen de leerling en instructeur belangrijk. Wij brengen zo het beste in iedere leerling naar buiten. Hierdoor verkrijg je effectief en snel je rijbewijs. Hierdoor leer je met veel zelfvertrouwen en plezier autorijden. We geven les op een luchtige en ontspannen manier.

Mijn naam is Marlon Abels, ik ben de rijinstructeur van Rijschool Elegance voor jou in Almere. Sinds de startdatum in 2006 heb ik op het gebied van lesgeven de nodige ervaring opgedaan. Je hebt aan mij een rustige, gezellige rijinstructeur, en een grote liefhebber van auto’s. Ik vind dat elke les een gezellig moment moet zijn om jou zodoende het belangrijke papiertje te laten verkrijgen. Door mijn rustige uitstraling weten ook velen met faalangst bij mij voor hun rijexamen te slagen.

Dé rijschool voor jou ook in Almere

Rijschool Elegance is gevestigd in Flevoland en is als rijschool actief in Almere, Bussum, Laren, Huizen, Naarden, Amsterdam en Hilversum. Tijdens het lessen zal je dus verschillende plekken bezoeken en doe je veel ervaring op.

Je instructeur heet Marlon Abels. Met zeer veel ervaring met faalangst kan hij je helpen om met behulp van zijn rijschool in Almere toch snel je rijbewijs te halen. Uiteraard les je op een ontspannen en vertrouwde manier en rekening houdend met wat je als toekomstige chauffeur allemaal gaat meemaken. Zo zal je rijden op verschillende tijdstippen, zodat de spits later geen verrassing voor je is. Het maakt een groot verschil om te rijden met een felle zon of juist als het regent, we streven ernaar om je tijdens het lessen aan zoveel mogelijk verschillende weersomstandigheden bloot te stellen. Wij zijn een rijschool voor jou in Almere waar je ook ‘s avonds zult rijden.

Rijschool Almere : Rijden in stijl en comfort

Je rijbewijs halen is al spannend genoeg. Dan wil je toch op zijn minst in een mooie en stijlvolle auto lessen. Bij de rijschool voor jou in Almere, Rijschool Elegance, zit je in een prachtige BMW. De BMW 320D is een keuze die verder gaat dan alleen luxe. Het is een vrij grote auto die je ook op dat vlak de nodige ervaring geeft in het rijden. Een auto die beschikt over de laatste snufjes, ook op het gebied van veiligheid, geeft je net dat beetje extra ondersteuning.

De weg naar je rijbewijs is iets wat de meeste mensen zich hun hele leven herinneren, maak er dan samen met Rijschool Elegance een mooie herinnering van.

Rijbewijs Almere Rijbewijs Bussum Rijbewijs Hilversum Rijbewijs Huizen Rijbewijs Laren Rijbewijs Naarden Rijschool Almere Rijschool Bussum Rijschool Hilversum Rijschool Huizen Rijschool Laren Rijschool Naarden

Les Pakketten Theorie Examen Praktijk Examen

Socialmedia

Rijschool Almere | Rijschool Elegance Almere

  • Telefoon : 06 – 526 871 21
  • E-mail : info@rijschoolelegance.nl
Rijschool Almere Rijschool Almere Rijschool Almere