Recensies

Sander Bos
Sander Bos
14/12/2022
Productief, effectief, leerzaam en vooral heel gezellig. Mijn hele familie heet gereden bij Élégance en we zijn allemaal zeer tevreden. Altijd een leuke tijd in de auto.
Willem TL
Willem TL
10/10/2022
Zeer tevreden. Heel professioneel en georganiseerd. Het is een vriendelijke sfeer met gezellige en leerzame mensen. Zelf bij ze geslaagd en had het niet beter kunnen verwachten!
Delicia de Graaf-Eboa
Delicia de Graaf-Eboa
30/09/2022
Ben heel erg tevreden over deze rijschool! Heb alleen maar gezellige lessen gehad en alles is super duidelijk uitgelegd waardoor ik in 1x ben geslaagd! Ik raadt deze rijschool zeker aan iedereen aan!
Christian Jorna
Christian Jorna
06/09/2022
Ik heb erg genoten van mijn rijlessen bij Marlon. Tijdens de lessen was de sfeer altijd fijn en vond ik het erg gezellig. Door de relaxte houding van Marlon heb ik ontspannen kunnen leren rijden. Verder geeft hij goede feedback en probeert hij echt mee te denken. Daarnaast heeft hij mij goed voorbereid op het examen, ik ben immers in één keer geslaagd. Ik zou Marlon en rijschool Elegance zeker aanraden.
Luuk Maier
Luuk Maier
05/09/2022
Top rijschool, kan niet anders zeggen. Heb met twee van de instructeurs gereden allebei fantastisch! Nadat ik me eerste praktijk was gezakt werd ik direct opgevangen door de tweede collega, zodat ik zo snel mogelijk weer af kon rijden!
Daan Z
Daan Z
26/08/2022
In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Heb altijd met veel plezier les gehad van Marlon. De communicatie was ook goed en een prettige sfeer in de auto.
Celine ighodaro
Celine ighodaro
22/08/2022
Een hele fijne ervaring gehad bij Marlon! Fijne lessen met altijd wel een lekker muziekje op! Na les gehad te hebben bij 2 verschillende rijscholen heb ik het bij Marlon kunnen afmaken. Inmiddels 1 maand m’n rijbewijs en ben nog steeds enorm blij! 🙂
babiche hermans
babiche hermans
22/07/2022
Dit is een aanrader hoor. Niet alleen geschikt voor de jonkies maar ook voor een oudje zoals ik. In 1 x geslaagd dus. En hij (Matlon) is ook nog dol op muziek. Check deze!! 🎵🚙
Xander Majoor
Xander Majoor
18/07/2022
Had les bij Marlon en heb een gezellige en informatieve tijd gehad. Laatste week was nog even knallen, maar gelukkig in één keer geslaagd. Dit is een goeie rijschool, zeker een aanrader!
Bas der Weduwen
Bas der Weduwen
12/07/2022
Met behulp van Elegance mijn praktijk én theorie in een keer gehaald zonder enige moeite. Enorm fijne sfeer in de wagen waardoor niemand in de stress schiet op momenten dat het fout gaat en goede feedback/tips. Zeker aan te raden